DEMO AANVRAGEN

LEER DE MICROSOFT SURFACE HUB KENNEN

De Microsoft Surface Hub verandert de manier waarop groepen samenwerken. Het volledig geïntegreerde ontwerp, de keuze uit twee schermgrootten en de flexibele montagemogelijkheden bieden een oplossing op maat voor alle mogelijke behoeften in een organisatie. Ervaar wat de Microsoft Surface Hub voor uw organisatie kan betekenen, in de enige Surface Hub-demoruimte in haar soort ter wereld!

VRAAG EEN DEMO OP MAAT AAN

Ontdek alle ins en outs van de Microsoft Surface Hub tijdens een demonstratie die volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften. Of u nu kennis wilt maken met Surface Hub of een specifiek vraagstuk heeft: tijdens deze demo op maat worden al uw vragen beantwoord én kunt u zelf aan de slag. Vraag nu uw demo aan!

Demo Microsoft Surface Hub

Vraag direct uw demo aan!

Leer nu de Surface Hub kennen en vraag uw gratis demo aan! Laat in dit formulier uw gegevens achter en er wordt binnen 1 werkdag telefonisch contact met u opgenomen om een afspraak te maken.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over hoe u optimaal digitaal samenwerken in uw organisatie mogelijk maakt? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.