Microsoft Surface Portfolio

Het premium brand waarmee samenwerken beter, sneller en efficiënter wordt

Microsoft Surface Portfolio

De Microsoft Surface Family

De digitale transformatie is van grote invloed geweest op de manier waarop we een werkplek tegenwoordig inrichten. De vele (nieuwe) mogelijkheden maakt het kiezen van een device er niet eenvoudiger op. Enkele zaken waar u nu rekening mee moet houden:

  • Devices moeten licht en compact zijn, zodat mobiliteit wordt gefaciliteerd.
  • Gebruikers moeten altijd en overal gebruik kunnen maken van het internet.
  • De diverse apparaten die uw mensen gebruiken, moeten voldoende beveiligd zijn.

En zo zijn er nog meer eisen en wensen te noemen die hierbij een rol spelen. Daarom heeft Microsoft de Surface Family in het leven geroepen. De premium devices in deze familie zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en stellen uw medewerkers in staat om alle mogelijkheden van de digitale transformatie te benutten.

Hoe kies ik het juiste device voor mijn medewerkers?

Het gebruik van de juiste devices levert uw organisatie diverse businessvoordelen op. Daarnaast zijn moderne apparaten nodig om talent aan te trekken en te behouden. 82% van de medewerkers geeft aan dat het accepteren van een nieuwe functie, mede afhangt van de technologische faciliteiten binnen een organisatie. Maar hoe kiest u nu voor het juiste systeem? Dat leest u in ons e-book, wat u gratis kunt downloaden!

Microsoft Surface Family

De Microsoft Surface Hub 2 transformeert uw kantoor tot de werkplek van de toekomst

De Surface Hub 2 is het ultieme device voor samenwerken en overbrugt elke afstand. Het apparaat is geïntegreerd met Windows 10 en wordt in het eigen IT-netwerk geplaatst. Er kunnen maar liefst vier Surface Hub 2-schermen aan elkaar gekoppeld worden, in portret- of landschapsoriëntatie. Meer weten over de mogelijkheden? Bekijk dan de nieuwe video waarin dit mooie apparaat wordt geïntroduceerd.

surface pro

De Surface Pro 4: het comfort en gemak van een tablet, gecombineerd met de kracht van een laptop.

De Surface Pro 4 weegt nog minder dan een pak suiker en is daardoor erg handzaam. Het device is vanwege de flexibiliteit uitermate geschikt voor flexwerkers zoals zzp’ers, ambulante zorgmedewerkers of bijvoorbeeld medewerkers in de financiële sector. Wilt u weten hoe de Surface Pro in de praktijk succesvol wordt ingezet? Download dan nu onze gratis reference case!

surface book 2

De Surface Book 2: krachtige prestaties in twee maten

Deze laptop is gebouwd om te presteren. Professionele software wordt gecombineerd met high-speed processors, mooie graphics en snelle opslag. De laptop is verkrijgbaar met een scherm van 15 inch of 13,5 inch en heeft en de accu heeft een levensduur van een dag! Het scherm van de laptop wordt door middel van een knop losgekoppeld. Daardoor kan de Surface Book 2 zowel als laptop als canvas worden gebruikt.

microsoft surface laptop

Surface Laptop: de beste combinatie van Windows en Office

Deze laptop is interessant voor ondernemers, studenten en andere mobiele gebruikers die een reguliere, lichte laptop willen. De Surface Laptop combineert het beste van Windows met uitsluitend door Microsoft geverifieerde apps die verkrijgbaar zijn via de Microsoft Store. Het apparaat heeft een fraaie vormgeving en een haarscherp 13.5 inch touchscreen.

surface studio

De Surface Studio: het apparaat voor het creatieve proces

De Surface Studio is een 28-inch groot beeldscherm dat eigenlijk één groot canvas is. Het kan rechtop worden gezet om te schetsen en foto’s te bewerken of plat worden gelegd om te tekenen als aan een tekentafel. Ideeën visualiseren wordt een peulenschil met dit systeem, dat wordt ondersteund door de 6e generatie Intel Core-processors. Het apparaat is ideaal voor het uitvoeren van professionele software, zoals SOLIDWORKS en Adobe Premiere Pro.

De nieuwste toevoeging aan de Microsoft Surface Family: De Surface Go

De Surface Go is de kleinste, lichtste Surface tot nu toe. Het is de Microsoft tablet met een uiterst redelijk prijskaartje. De specificaties zijn indrukwekkend, de bijbehorende accessoires zijn handig èn de aanvullende opties zorgen ervoor dat je de tablet kunt gebruiken als pc. Zo kan er een extern scherm op worden aangesloten en kan Windows 10 ook op de Surface Go worden gebruikt.

microsoft surface go