Microsoft Surface Hub

Uw technologie voor optimaal digitaal samenwerken

Microsoft Surface Hub vormt het middelpunt van een interactieve, moderne vergaderruimte. Het bestaat uit een uitgebreid multi-aanraakscherm, waarin u diverse apps kunt integreren en waarbij u met responsieve inkt digitale aantekeningen maakt. Het volledig geïntegreerde ontwerp, de keuze uit twee schermgrootten en de flexibele montagemogelijkheden bieden een oplossing op maat voor alle mogelijke behoeften in een organisatie.

Uit onderzoek van Forrester Research blijkt dat bedrijven die Surface Hub gebruiken een rendement van 138% op hun investering hebben

INTERACTIEF EN PRODUCTIEF

Surface Hub is uitermate geschikt om de kracht van de groep te ontplooien en maakt vergaderingen interactiever en productiever. Ideeën worden direct gedeeld met collega’s op andere locaties die realtime aan het virtuele canvas meewerken. Met deze state-of-the-art technologie brengt u teams samen op een manier die natuurlijk aanvoelt, met technologie die zich niet opdringt, maar juist ideeën bevordert.

NAAR WENS PERSONALISEREN

Naast de ingebouwde samenwerkingsopties zoals Skype for Business, Microsoft Office en Whiteboard, kan Microsoft Surface Hub worden aangevuld met de door u gewenste applicaties. U kunt zelfs persoonlijke apparaten aansluiten en apps vanuit de Microsoft Surface Hub aansturen.

DE MICROSOFT SURFACE HUB 2.0

SURFACE HUB ORIGINS

BELANGRIJKE VOORDELEN

  • Maximale inzichten
  • Snel en efficiënt werken
  • Gemotiveerde werknemers

OPLOSSING VOOR OPTIMAAL DIGITAAL SAMENWERKEN

Om een oplossing voor optimaal samenwerken aan te kunnen bieden, is Misco Solutions een samenwerking aangegaan met Microsoft Surface Hub. Gecombineerd bieden ze de juiste omgeving voor veilig en efficiënt op afstand samenwerken.

Misco Solutions

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over hoe u optimaal digitaal samenwerken in uw organisatie mogelijk maakt, met behulp van Microsoft Surface Hub? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.