Misco Solutions

Misco Solutions wil de juiste invulling geven aan de continu veranderende omgeving en behoeftes van klanten. Het bedrijf is één van de grootste full-service leveranciers van Nederland en is al ruim 30 jaar actief in Europa, met 7 vestigingen die 13 landen bedienen. Misco Solutions geniet de hoogste statussen wanneer het gaat om A-merk leveranciers.

CONSULT-BUILD-RUN

Als Microsoft Authorised Reseller heeft Misco de kennis en kunde in huis om verschillende uitdagingen met het Microsoft Surface-portfolio te ondervangen. Dit doen we volgens de methodiek ‘Consult-Build-Run’: van analyse tot uitrol en het uiteindelijke beheer van IT-omgevingen.

Het start met een consult bestaande uit een nulmeting. Waar staat uw organisatie nu en waar wilt u met de organisatie naartoe?  Is dat helder, dan onderzoeken we samen met een expert van Microsoft wat de beste route is om daar te komen. Zodra overeenstemming over deze route is bereikt, start de volgende fase: ‘Build’. Het uitvoeren van wat we in de consult-fase overeen zijn gekomen. Daarna zetten we het geheel in gang: ‘Run’. De Service Delivery Manager zorgt ervoor dat alles verloopt zoals in de consult-fase is overeengekomen. Daarnaast beschikken we over een 24/7 control room en een servicedesk met één aanspreekpunt voor eventuele storingen.

Wilt u goed in de pas blijven lopen met de snelle technologische ontwikkelingen? Dan kunt u ervoor kiezen om het complete lifecycle management aan ons over te laten. Een aantal maanden na het inzetten van de ‘Run’ fase, volgt dan wederom een consult. Samen zorgen we ervoor dat onze technologie voor u en uw organisatie werkt.

Vraag een demo aan of spreek een expert

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over hoe u optimaal digitaal samenwerken in uw organisatie mogelijk maakt, met behulp van Microsoft Surface Hub? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.