Optimaal samenwerken op afstand

Met behulp van uw Videobutler

VIDEOBUTLER

Wereldwijd contact kunnen leggen via video en samen kunnen werken, is in de huidige digitale samenleving van groot belang. In deze wereld van toenemende automatisering maakt Videobutler optimaal vergaderen en samenwerken op afstand mogelijk. Door het plaatsen van vakspecialisten tussen de gebruikers en de apparatuur, kunnen we de garantie bieden dat iedere vergadering op tijd en storingsvrij van start gaat. Deze vakspecialisten heten Videobutlers.

De Videobutler garandeert dat elke videovergadering op tijd van start zal gaan en storingsvrij zal verlopen.

WAAROM VIDEOBUTLER?

De juiste voorbereiding en ondersteuning

Misco Solutions werkt graag met Videobutler samen, zodat de Microsoft Surface Hub optimaal gebruikt kan worden. Videobutler neemt namelijk allerhande regelwerk rondom vergaderingen voor u uit handen. Dankzij een accurate voorbereiding kan hij mensen met elkaar verbinden via hoogwaardige videocommunicatie. Zo kunnen klanten probleemloos en stipt op tijd met elkaar communiceren. Een kwartier van tevoren wordt getest of alle netwerkverbindingen naar behoren werken en zorgt de Videobutler ervoor dat iedereen, waar dan ook ter wereld, op het gewenste tijdstip bij de meeting aanwezig is. Na een succesvolle start, wenst de Videobutler u een prettige vergadering en stapt uit de bijeenkomst. Mochten er tijdens de meeting vragen of technische problemen zijn, dan drukt u eenvoudig op de rode knop en verleent de Videobutler direct technische support op afstand.

Multi-compatible en locatie-afhankelijk

Een van de unieke eigenschappen van Videobutler is dat de dienst multi-compatible is. Het doet er niet toe over welk merk of type videoconferentie-apparatuur u beschikt; Videobutler weet mensen en techniek altijd met elkaar te verbinden. Het maakt ook niet uit waar de gebruiker zich bevindt. Of dit nu op luchthaven Schiphol, in de file of op kantoor is; de Videobutler kan iedereen overal aan elkaar koppelen en is daarmee volledig locatie-onafhankelijk.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over hoe u optimaal digitaal samenwerken in uw organisatie mogelijk maakt, met behulp van Videobutler? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.